Rendelőnk a XX. kerület szívében, Pesterzsébet városközpontjában, a Városháza szomszédságában található. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető.

Az általános fogászati ellátáson felül, szakorvosok bevonásával, gyermek és felnőtt fogszabályozással valamint az implantációval is foglalkozunk.
Célunk, hogy pácienseink elégedetten és mosolyogva távozzanak tőlünk. Ezért törekszünk arra, hogy fájdalommentesen, gyorsan, minden igényt kielégítve, magas színvonalon végezzük munkánkat.
Az általunk végzett munkákra garanciát vállalunk.

 

Dr. Acsai Károly

Dr. Acsai Károly

2003-ban a végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. Első munkahelyem a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében volt, ahol két éves rezidensi gyakorlatomat töltöttem. 2005 óta a saját magánpraxisomban is dolgozom. További szakmai gyakorlatra a Szent Rókus Kórházban és a Központi Stomatológiai Intézetben tettem szert. Rezidensi évek után 2005-ben tettem le első szakvizsgámat fog- és szájbetegségek területen, majd 2007-ben konzerváló és fogpótlástan szakorvosi címet is megszereztem. Szakmai tudásomat folyamatosan bővítem rendszeres továbbképzések és kurzusok látogatásával, így biztosítva a páciensek számára a legjobb és legmodernebb ellátást.

Dr. Csamángo Edina

Dr. Csamangó Edina

2004-bem végezetem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 3 éves rezidensi képzésemet a Szent Rókus Kórházban töltöttem az ország egyik legjobb szakorvosa mellet. Ez idő alatt még több magánrendelőben is közreműködtem. 2007-ben a rezidensi tanulmányaim befejezése után szereztem meg a fogszabályozási szakorvosi címet. Ebben az évben a IV. Tóth Pál Vándorgyűlésen( Országos Gyermekfogászati és Fogszabályozási Konferencia) mint előadó szerepeltem. Számos hazai és külföldi továbbképzésen, kurzuson vettem részt, melyeken a legmodernebb technikákat és rendszereket ismerhettem meg és sajátíthattam el. Tagja vagyok a Magyar Orthodontusok Társaságának.